Over IZInterior

Interieurontwerper Inge Zwan van IZInterior design werkt als onafhankelijk ontwerper.

Inge onderscheidt zich door gebruik te maken van natuurlijke materialen als hout, beton, steen, glas, staal. Waar mogelijk wordt naar milieuvriendelijke en duurzame oplossingen gezocht. Als de situatie het toelaat  wordt bij het ontwerp zoveel mogelijk de relatie gelegd tussen exterieur en interieur.

Werkwijze
Elk interieurontwerp is maatwerk. Daarom zijn de wensen van de gebruikers en de mogelijkheden van de ruimtes van essentieel belang. Na uitgebreide inventarisatie tijdens een persoonlijk gesprek volgt een doordacht en persoonlijk interieurontwerp. De prijs is afhankelijk van de omvang en de gewenste begeleiding bij het project.

Het streven is binnen het budget te blijven in een continue afstemming met de wensen van de opdrachtgever. Opdrachtgevers zijn zowel bedrijven als particulieren.

IZInterior streeft naar kwaliteit en werkt daarom samen met aannemers, bouwkundigen, andere architecten en deskundigen om de opdrachtgever een optimaal advies te geven en zo tot een perfect resultaat te komen.

Bent u benieuwd wat Inge voor u kan doen? Maak maar een afspraak!

Interieurontwerp / advies

Verkoopstyling

Horeca- & winkelstyling

Voor creatieve, verrassende en innovatieve ideeën : IZInterior 

Interieurontwerp

Een interieur creëren waarin je jezelf kunt terugvinden.

 

Interieurontwerp 

  • Basis Interieurontwerp: Naar aanleiding van een geleverde plattegrond wordt een voorstel gedaan, bestaande uit een plattegrondindeling, sfeerimpressie en kleurenplan.
  • Uitgebreid advies en ontwerp: Na bezoek aan huis worden alle mogelijkheden besproken. Vervolgens zullen digitaal of persoonlijk 1 of 2 voorstellen gedaan worden van de ruimtes, bestaande uit een tekening op schaal met nieuwe ruimtelijke indeling, 3D (fotorealistische) tekeningen en meubelopstelling, moodboard, kleur- en materiaaladvies en lichtplan. Tijdens de verbouwing kan ik je adviseren en bijstaan. Stoffering en inrichting kan ik eventueel tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Interieuradvies

  • Mondeling interieuradvies: het advies bestaat uit een bezoek aan huis, waarbij ik gedurende twee uur een mondeling kleur- en interieuradvies geef. Je kunt daarna zelf aan de slag om de ideeën in de praktijk uit te brengen. Prijs € 195,=.
  • Online interieuradvies: Geen tijd voor een afspraak? Je kunt vanaf uw computer om advies vragen. Wat ik nodig heb zijn minimaal 4 foto’s van de ruimte waar het om gaat, je naam, telefoonnummer, woonplaats, de vraag en de afmeting van de ruimte. Na ontvangst van de betaling ontvang je binnen 5 werkdagen digitaal het schriftelijk online-advies. Prijs € 125,=.

Horeca- & winkelstyling

Het is belangrijk uw klanten een eerste goede indruk van uw bedrijf te geven. Klanten komen terug als het gevoel goed is. Hiertoe hoort o.a. de uitstraling. 

  • Is uw bedrijf toe aan een make-over?
  • Wilt u een modernere uitstraling?
  • Wilt u uw imago verbeteren?
  • Gaat u verhuizen?

 

U kunt kiezen voor een restyling van uw bedrijf of voor een totaal nieuw ontwerp.

Informeer naar onze mogelijkheden met bijbehorende tarieven

Verkoopstyling

Een eerste indruk is blijvend en overkomt je maar één keer. 

Wist je dat maar liefst 90% van de kijkers binnen 1 minuut beslist of ze een huis wel of niet willen kopen? Daarom is de eerste indruk en presentatie van de woning van cruciaal belang. 

Het overgrote deel van potentiële kopers kan niet door de huidige opstelling/inrichting van een woning heen kijken. Daarom is het van belang dat jouw huis transparant wordt voor de koper.

Ik kijk met een kritische blik naar onder andere kleurgebruik, lichtinval en meubelopstelling. Daar waar nodig voeg ik accessoires toe of zoeken we samen naar een andere inrichting.

Leegstaande of onaantrekkelijke panden kan ik voor u inrichten of 3D visualisaties maken, zodat elke potentiële klant met u mee kan kijken naar de diverse mogelijkheden van de bestemmingen.

Ik bied diverse mogelijkheden aan en maak van het geheel een professionele fotoreportage.