Over Studio InterieurZ

Interieurontwerper Inge Zwan van Studio InterieurZ werkt als onafhankelijk stylist.

Inge onderscheidt zich door gebruik te maken van natuurlijke materialen als hout, beton, steen, glas, staal. Waar mogelijk wordt naar milieuvriendelijke en duurzame oplossingen gezocht. Als de situatie het toelaat  wordt bij het ontwerp zoveel mogelijk de relatie gelegd tussen exterieur en interieur.

Werkwijze
Elk interieurontwerp is maatwerk. Daarom zijn de wensen van de gebruikers en de mogelijkheden van de ruimtes van essentieel belang. Na uitgebreide inventarisatie tijdens een persoonlijk gesprek volgt een doordacht en persoonlijk interieurontwerp. De prijs is afhankelijk van de omvang en de gewenste begeleiding bij het project.

Het streven is binnen het budget te blijven in een continue afstemming met de wensen van de opdrachtgever. Opdrachtgevers zijn zowel bedrijven als particulieren.

Studio InterieurZ streeft naar kwaliteit en werkt daarom samen met aannemers, bouwkundigen, andere architecten en deskundigen om de opdrachtgever een optimaal advies te geven en zo tot een perfect resultaat te komen.

Bent u benieuwd wat Inge voor u kan doen? Daag ons maar uit!

Interieurontwerp /advies

Verkoopstyling

Horeca- & winkelstyling

Voor creatieve, verrassende en innovatieve ideeën bent u bij Studio InterieurZ aan het goede adres.

Interieurontwerp

Een interieur creëren waarin je jezelf kunt terugvinden.

 

Interieurontwerp (Wij kennen al een interieurontwerp vanaf € 250,=)

  • Basis Interieurontwerp: Naar aanleiding van een geleverde plattegrond wordt een voorstel gedaan, bestaande uit een plattegrondindeling, sfeerimpressie en kleurenplan.
  • Uitgebreid advies en ontwerp: Na bezoek aan huis, waarbij wij alle mogelijkheden bespreken worden 1 of 2 voorstellen gedaan van 1 of meerdere ruimtes, bestaande uit een tekening op schaal met nieuwe ruimtelijke indeling, 3D (fotorealistische) tekeningen en meubelopstelling, moodboard, kleur- en materiaaladvies en lichtplan. Tijdens de verbouwing kunnen wij adviseren en bijstaan. Wij kunnen de stoffering en inrichting tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen (wij kennen al ontwerpen vanaf € 250,-).

Interieuradvies

  • Mondeling interieuradvies: het advies bestaat uit een bezoek aan huis, waarbij wij u gedurende twee uur een mondeling kleur- en interieuradvies geven. U kunt daarna zelf aan de slag om de ideeën in de praktijk uit te brengen. Prijs € 165,=.
  • Online interieuradvies: Geen tijd voor een afspraak? U kunt vanaf uw computer om advies vragen. Wat wij nodig hebben zijn minimaal 4 foto’s van de ruimte waar het om gaat, uw naam, telefoonnummer, woonplaats, uw vraag en de afmeting van de ruimte. Na ontvangst van de betaling ontvangt u binnen 5 werkdagen per email of post het schriftelijk online-advies. Prijs € 95,=.

Horeca- & winkelstyling

Het is belangrijk uw klanten een eerste goede indruk van uw bedrijf te geven. Klanten komen terug als het gevoel goed is. Hiertoe hoort o.a. de uitstraling. 

  • Is uw bedrijf toe aan een make-over?
  • Wilt u een modernere uitstraling?
  • Wilt u uw imago verbeteren?
  • Gaat u verhuizen?

Het is belangrijk uw klanten een eerste goede indruk van uw bedrijf te geven. Klanten komen terug als het gevoel goed is. Hiertoe hoort o.a. de uitstraling.

U kunt kiezen voor een restyling van uw bedrijf of voor een totaal nieuw ontwerp. 

Informeer naar onze mogelijkheden met bijbehorende tarieven

Verkoopstyling

Een eerste indruk is blijvend en overkomt je maar één keer. 

Wist u dat maar liefst 90% van de kijkers binnen 1 minuut beslist of ze een huis wel of niet willen kopen? Daarom is de eerste indruk en presentatie van de woning van cruciaal belang. 

Het overgrote deel van potentiële kopers kan niet door de huidige opstelling/inrichting van een woning heen kijken. Daarom is het van belang dat uw huis transparant wordt voor de koper.

Wij kijken met een kritische blik naar onder andere kleurgebruik, lichtinval en meubelopstelling. Daar waar nodig voegen we accessoires toe. 

Leegstaande of onaantrekkelijke panden kunnen wij voor u inrichten of 3D visualisaties maken, zodat elke potentiële klant met u mee kan kijken naar de diverse mogelijkheden van de bestemmingen.

Wij bieden diverse mogelijkheden aan en maken van het geheel een professionele fotoreportage.